Labi, nedaudz sīkāk par vēsturi ar šo meiteni. Laikam neprecīzi aprakstīju situāciju.
Iepazināmies darba ballē. Bija diez gan paliels pasākums. Kopā ar čomiem baudījām pasākumu un, kad vakars gāja uz beigām atradām disko zāli un tajā arī palikām. Kādu laiku padzērām pie galdiņiem līdz ieraudzīju topika meiteni, kura dejoja kopā ar draudzeni. Uzaicināju uz deju un sākām dejot. Tā padejojām ik pa laikam aizejam pie galdiņa, kur mani čomi un viņas draudzene, padzerties un laižam atpakaļ dejot. Pēc kāda laika aizeju pie galdiņa un tur arī palieku, kaut ko runājam ar čomiem un netālu meitene mani sauc un rāda, lai eju dejot ar viņu. Palieku turpat pie galdiņa stāvot, meitene atnāk paņem mani aiz rokām un aizejam dejot. Tā arī nodejojām līdz pasākuma beigām. No meitenes ieraudzīšanas brīža, līdz pasākuma beigām bija kādas 2-3h ne vairāk. Ļoti labi pavadījām laiku. Par cik tā bija darba balle un pietiekami zolīda kompānija, tad baigi virsū viņai nelīdu.
Sarunājām tikties pie garderobas un turpināt vakaru Vecrīgā. Viņa aizgāja pārģērbties, es ar vienu čomu un viņas draudzeni palikām pie garderobes viņu sagaidīt. Bija organizēts autobuss līdz centram. Viņas draudzene atšuva manu čomu un aizbrauca mājās ar taksi, mēs ar organizēto autobusu aizbraucam līdz centram. Autobusā meitene diez gan aktīvi kaut ko rakstās telefonā, nezinu varbūt ar draudzeni kaut ko rakstās ... whatever. Čoms aiziet mājās un mēs ar meiteni ejam uz vecrīgu. Viņa ļoti uzstāj iet uz rockcafe, nevaru saprast kāpēc. Ieejam iekšā Vecrīgā no pieminekļa puses un es saku, ka jāiet uz kaļķu vārtiem, tas ir vis tuvāk. Viņa tā negribīgi piekrīt, ieejam kaļķu vārtos. Ieejam deju zālē tur viss tukšs un meitene uzreiz saka, ka jāiet uz rockcafe. Es jau diez gan sadzēries un nezinu, kāpēc, bet piekritu, kaut gan varēja palikt arī turpat.
Ieejam rokccafe un aizejam uz trešo stāvu dejot. Daudz cilvēku vietas nav daudz, tā mēs tur kādu brīdi mierīgi padejojam un sākam skūpstīties. Tad vienā brīdī atskrien kaut kāds džeks (vis drīzāk arī no balles, jo bija uzvalkā) paņem viņu un kaut ko sāk runāt. Mūzika skaļa nedzirdu ko viņi runā. Brīdi pastāvu un eju klāt, prasu, kas viņiem tur notiek. Džeks saka, ka esot kolēģis. Itkā viņš mēģina viņu vilkt prom, bet meitene saķer manu roku un saka, ka paliks. Tā nu džeks aiziet pie bāra, dzer kaut kādu dzērinu un vēro mūs. Mēs ar meiteni turpinam dejot un viņa mēģina man neredzot kaut ko rādīt tam džekam. Prasu meitenei vai tas bija viņas bijušais un viņa saka, ka nē, viņs esot tāds pats kā es - satikts šovakar ballē. Prasu viņai cik Tev tādi ir? Viņa saka ka trīs. Kaut ko nosmeju un atkal viņas mēle bija man mutē, un domāju, ka tas džeks to visu redzēja. Džeks pazūd un pēc brīža meitene izdomā, ka viņai vajag uz toleti un lai es nepazūdu. No atnākšanas uz trešo stāvu un šī momenta nepagāja ilgs laiks, varbūt kādas + - 30 min. Man pirmā doma "wtf... tagad abi toletē mīcīsies? "" Es saku, ka man arī vajag un eju meitenei līdzi uz 3šā stāva toleti (izrādās trešajā stāvā arī ir toletes

) un viņa ieiet vienā, no kuras iznāk ārā kaut kāds džeks. Pārāk ilgi viņa tur nebija, droši vien kaut ko rakstijās telefonā ar viņu. Uz brīdi nozūdu no viņas, āizeju uz toleti arī pats. Eju atpakaļ un izskatās, ka viņa meklē mani pie bāra. Atkal satiekamies un saku, ka jābrauc mājās. Ejam uz garderobi. Viņa pirmā paņem mēteli, bet man sanāk ilgāku brīdi gaidīt. Tikmēr viņa visu laiku ar telefonu rokā kaut ko rakstās. Tā gaidu gaidu jaku, kamēr meitene lēnām iet prom un pa trepēm augšā un pazūd. Dabūju jaku, uzeju pa trepēm un meiteni neredzu. Uzrakstu viņai "pazaudēji kaut ko? " un aizgāju uz transportu. Pēc kādām 20 min viņa atbild, "pazaudēju Tevi". Tā arī vakars beidzās.
Tad nu kas notika tālāk nedaudz jau aprakstīju augstāk. Nākamajā nedēļā uzrasktīju, viņai, ka būtu forši vēlreiz satikt viņa teica, ka piektdienā iešot ar draudzeni satikties un peč tam droši vien Vecrīga. Saku, lai ņem draudzeni līdzi un atradīšu viņai kompāniju, viņa nosmejas un saka, ka šoreiz šī draudzene esot mīļa un sen nesatikta un nebūs tā kā ballē un man esot jābūt labam (Lai arī ko tas nozīmē)
Piektdienas vakarā uzrakstu viņai, ko dara, viņa atbild, ka sēž ar draudzeni un tā arī neko neatbildu un nebīdiju tālāk.
Tad pēc jaunā gada prasu kā iet, aicinu satikties. Viņa saka, ka esot kāds drūmais periods ieslēdzies utt.. Viņa piedāvā kopā satikties paēst vai iedzert tēju. Es viņai saku, ka varam kopīgi uztaisīt vakariņas un paēst. Viņa saka, ka labāk kādā kafjužņikā satikties un paēst. Tā arī satiekamies ārpus mājām.
Apsēdos viņai blakus un viņa uzreiz aizsēdās krēslam tālākajā galā. Vajadzēja viņu "nosēdināt" sev tuvāk, bet neizdarīju. Tā paēdām papļāpājām, bet neveidoju fizisku kontaktu, jo viņa sēdēja ar atstarpi no manis(nožēloju, ka "nenosēdināju" tuvāk) un pa mājām. viņa saka "varbūt varam satikties vēl kādu reizi". Beigās uz atvadām noskūpstīju. Tāds kopumā ir stāsts ar viņu.
Pēc nedēļas, dienu iepriekš, aicināju uz pasākumu caur telefona ziņu un viņa neatbildēja. Nākamajā dienā redzēju darbā, piegāju klāt, paprasīju lapiņu un uzrakstīju "ko izdomāji par vakaru? Atbildi uz tel". Apkārt bija cilvėki, negribēju runāt par privātām lietām. Šķita, ka viņai patika process ar lapiņu. Un saņēmu atbildi no Augšējā posta.
It kā nekas baigi liels, bet tomēr ir nepadarīta darba sajūta, kuru prasās padarīt līdz galam
Būtu ļoti interesanti dzirdēt komentārus par šo situāciju, vai ir vērts vēl kaut ko mēģināt bīdīt ar viņu. Strādājam vienā uzņēmumā, šad tad redzu viņu, bet ne katru dienu.