Tiekos ar meiteni jau ilgāku laiku (vairāki mēneši). Pārsvarā tiekamies, lai izbaudītu mīlas priekus un it kā viss ir ok, BET, parasti viņa beidz tikai esot uz manis augšā un pēc tam viss. Šķiet, ka vēl nav izdevies viņu "pabeigt" vairākas reizes vienā "procesā". Parasti meģinot vēlreiz pēc pirmās reizes līdz otrajai reizei netiekam. Pakunkst, palocās, iespējams pabļaustās un viss. Nebeidz.
Citreiz arī otrajā dienā viņa it kā ir tuvu, bet tomēr nebeidz. Meitene ir ap 30gadu veca.
Viņa man ir teikusi tekstus kā:
Konkrēti vārds vārdā neatceros, bet doma tāda. Pēc viņas neliekas, ka viņa to teiktu visiem un tiešām izbauda procesu."... Uhh man ar Tevi ir tik labi .... Es ar Tevi beidzu katru reizi "
"Laikam man to Tev nevajadzētu teikt, bet tavs loceklis man patīk vislabāk"
"Pirmo reizi dzīvē beidzu esot uz muguras. Pirms tam man likās, ka es varu beigt tikai esot kādam augšā."
Mans jautājums ir par to, ka viņa parasti beidz tikai vienu reizi. Vai tas varētu būt tāpēc, ka daru kaut ko nepareizi, vai neesmu viņu "atkodis", vai arī tā ir kāda psiholoģiskā barjera viņai, vai kas cits?
Ar pirkstiem sevī ieiet arī īsti neļaujas, vienmēr, kad mēģinu, tad salīdzinoši ātri izņem ārā (Es vēl īsti nepaspēju sākt kaut ko darīt, bet nedaudz uzturēties iekšā atļauj) un saka, ka nepatīkot. (Domāju, ka tas varētu būt, dēļ sliktas iepriekšējas pieredzes un tagad ir bail atkal kādam atļaut sevi "fingerot").
Ar citām, tāds variants vēl nav gadījites. Būs interesanti dzirdēt visus viedokļus.